6 Lucruri despre Tata in devenire!

Înainte ca bebelușul să se nască, sunteți inundați cu ceea ce va fi ca părinte. Lucrul este că oamenii uită adesea să-ți spună câteva dintre detaliile mai fine ale tatălui … și unele dintre ele sunt destul de importante! 1) Este la fel de greu ca și cum ar fi o mamă Aproape că pot auzi gâturile, deoarece mamele care citesc acest lucru inhalează brusc. Din punct de vedere fizic, devenirea tatălui nu este aproape niciodată la fel de dificilă, dar pe măsură ce se întoarce normalitatea (nu se întâmplă niciodată), tații sunt testați la fel de mult ca mami. Cei mai mulți tați vor primi doar un concediu de paternitate scurt și se vor întoarce la lucru imediat după nașterea bebelușului. În plus, presiunea copleșitoare a furnizării și susținerii poate fi uneori dificilă pentru tați. Nu sunt sigur de ce, dar presiunea la care se confruntă tații nu este ceva despre care se vorbește pe scară largă în lumea părinților … așa că tații, doar capetele sus, pot fi greu uneori – este normal să te simți copleșit!

2) Nu vei mai dormi din nou O ușoară exagerare, dar există elemente de adevăr acolo. Indiferent cât de bine se culcă bebelușul dvs., somnul pentru tine devine mai scurt și semnificativ mai sporadic. Este ciudat, deveniți ciudat în acord cu orice zgomot care seamănă cu un copil care se mișcă sau plânge (ceea ce este mult mai multă zgomot, după cum se pare). Poate că este instinctul tatălui, dar dormitul nu va mai fi așa cum obișnuia, țipând copilul sau nu.

3) Vă schimbați Oamenii vă vor spune în mod inevitabil că „lucrurile nu vor fi la fel”, dar ceea ce oamenii nu vă spun este cât de mult vă schimbați ca persoană. Îmi place să cred că sunt o versiune mai bună a mea acum, sunt tată și, în cea mai mare parte, cred cu adevărat că sunt … dar m-am schimbat. Prioritățile mele sunt foarte diferite acum fiind un tata și nimeni nu a spus cu adevărat despre cât de multe urmau să se schimbe.

4) Te simți brusc emoțional
În mod literal, nu pot urmări niciun program despre copiii care s-au născut. 
În timp ce înainte să fiu tată,  E nebunesc cât de emoțional am devenit acum, sunt tată - ceva ce nu mă așteptam să fie atât de răspândit!
5) De fapt, aveți parte de alimente în mod voit Schimbul este ceva la care mă pricep; împărtășirea alimentelor este ceva la care nu sunt bun la. Singurul și singurul individ din această lume, care este chiar luat în considerare pentru un gust de ceea ce se află pe farfuria mea, este micul meu băiat. Asta exemplifică dragostea pe care o simți pentru copilul tău. Știam că-l iubesc (evident), dar este o dragoste ca niciun altul și nimeni nu ma pregătit pentru cât de mult mi-aș împărtăși mâncarea cu el.
6) Te simți înspăimântător de partenerul tău Nașterea este fenomenală. Dacă este ușor, greu, curat, ciudat, orice este absolut uimitor. Cu toate acestea, bebelușul intră în lume, senzația pe care o obțineți ca tată este una de uimire completă și totală. Nu voi uita niciodată sentimentul de mândrie pe care l-am simțit pentru soția mea, când sa născut copilul nostru. Oamenii nu vorbesc prea mult despre cum ar fi să fii tată în timpul nașterii, deoarece (pe bună dreptate) adevăratul accent se pune pe mama ...
 tati, e nebun.
 

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *