Am un băiat sau o fată? Intrebarea mamicilor

Una dintre cele mai mari întrebări de îndată ce ați aflat că sunteți însărcinată este dacă veți avea un băiat sau o fată.

Tu și partenerul vostru vă veți întreba și vă imaginați viața cu un băiețel sau cu o bebeluș, iar toată lumea pe care o întâlniți vă va întreba: „Știți ce aveți?”

Luați-vă testul distractiv pentru a afla dacă ați putea avea un băiat sau o fată. Pe baza multor mituri comune despre sexul copilului dvs. – dar amintiți-vă că acest test este doar pentru distracție și nu vă pot confirma dacă copilul dvs. va fi baiat sau fata.

Puteți să întrebație ecograful care efectuează ecografie de 18-21 săptămâni, dar trebuie să știți că răspunsul nu va fi corect de 100%. Nu toate spitalele vă vor anunța despre sexul copilului dumneavoastră, așa că ați putea dori o ecografie privată plătită – întrebați-vă moașa pentru detalii despre ceea ce este disponibil în zona dumneavoastră.
Acest test de predicție de gen nu este științific și se bazează pe multe mituri comune și povestiri ale vechilor soții.

Predicțiile privind sexul se bazează pe idei de distracție, cum ar fi:

Ai pofta de alimente sarate sau dulci?
Ai parul lucios, luxos sau e plat și fără viață?
Există chiar și mituri, cum ar fi dacă partenerul dvs. pune în greutate pe parcursul sarcinii, cât de senzațional și emoțional simțiți și cât de mari sunt picioarele.
Marimea burtici: mica fetita
Mare Baiat
Burtica Tare: inseamna ca vei da nastere unui Baiat.
POfta Alimentara
Daca poftesti la dulciuri inseamna ca vei da nastere unei fetite!!
aceastea sunt doar niste mituri nu intoadeauna se potrivesc
Tratati ca Atare!

Dar toate aceste idei sunt doar pentru distracție și singura modalitate sigură de a afla dacă aveți o fată sau un băiat este de a da naștere!

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *