Ce tip de Scutece sa folosim pentru bebelusi

In primii 3 ani de viata, si uneori chiar mai mult, bebelusul schimba peste 5000 de scutece! Pentru a asigura confortul unui bebelus parintii romani cheltuie anual intre 750 si 1300 de euro doar pentru scutece. Pe langa scutece, romanii cheltuie un buget important si pe alte produse de igiena a bebelusului, cum ar fi: cremele impotriva iritatiilor de fundulet, servetele umede, sampoane de baita, lotiuni de par si de masaj etc.

In mod evident, concurenta existenta pe piata de scutece isi pune amprenta asupra alegerilor facute de parinti si, desigur, asupra stradaniei producatorilor de a oferi produse cat mai competitive, fie ca este vorba despre calitate (putere de absorbtie, confort, usurinta de manevrare etc.) sau despre pret.

Pentru ca alegerile nu sunt intotdeauna usor de facut, mai ales cand diferentele intre scutece sunt adesea greu de sesizat doar privind pachetul, Desprecopii.com a decis sa vina in sprijinul parintilor, investind inca o data intr-un proiect de anvergura in cadrul caruia si-a propus sa testeze cele mai folosite marci de scutece comercializate la ora actuala pe piata din Romania.

Ce scutece am testat?

Pentru testarea din acest an, am hotarat sa testam 15 tipuri de scutece, toate marimea 4. Intr-o ordine aleatoare am testat marci de scutece de la: Pampers, Huggies, Libero, Babylino, Pufies, Happy, dm babylove, Lidl lupilu, Carrefour Baby, Kiddy Baby, Sleepy, Fixies si Chicco.

Pentru ca Pampers are de departe cel mai mare market share, dominand piata din Romania (in Romania numele de brand a devenit chiar sinonim pentru scutece), am considerat ca trebuie sa testam toate produsele pe care le ofera P&G din simplu motiv pentru ca ele concureaza intre ele!  In rest am incercat sa alegem variantele PREMIUM ale diverselor marci de scutece, in cautarea evidenta a celui mai bun scutec.

Cel mai ieftin si bun produs pe care il gasim pe piata la noi este:

Pentru a cumpara click aici

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *