Cele 4 mooduri de a depasi gelozia noului Copil,Informati mamici

Se luptă să-i ajute pe copilul tău să-și accepte sora copilului? Nu esti singur. Este extrem de obișnuit ca un copil să devină gelos atunci când există o nouă adunare în familie – mai ales atunci când acea nouă adăugare este un copil care ocupă tot timpul părinților săi. Să nu mai vorbim de toate, cadouri pe care le primesc de la prieteni și rude.atentie sporita a peroanelor de langa ei.
Există o mulțime de moduri în care această gelozie se poate arăta. „Exact așa cum nu există un” copil normal „, nu există un” comportament normal „, spune psihologul copilului Cristina Topan, de la Spitalul Bucuresti de copii. „Este obișnuit ca copiii să devină mai agresivi față de mamă, dar, de asemenea, să respingă mama și să transfere afecțiunile unui alt model de rol”.

Este extrem de obișnuit ca un copil să devină gelos atunci când există o adăugare nouă în familie.
Unii copii se bucură să joace rolul de frate mai mare și brusc par să crească, dar alții nu prea înțeleg de ce trebuie să-și împărtășească părinții.

„Unii copii se regresează și doresc să bea ceva mai mult, mai ales dacă ei cred că îi va atrage mai multă atenție”, explică dr. Topan.

Deci, cum te descurci cu comportamentul gelos al copilului tău, în plus față de noile tale pedepse?

Fiți conștienți de comportamentul copilului dumneavoastră
Știm că nou-născuții necesită multă atenție, dar este important să țineți atenția copilului în orice moment. Acțiunile sale vor arăta cum simte că la această vârstă îi va fi greu să comunice prin cuvinte.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *