Rolul Ventilatorului in Camera Copiilor

Rolul Ventilatorului in camera copilului!

Sunt ventilatoarele de tavan în siguranță pentru copii? Da, sunt în siguranță pentru micuții tăi. Folosirea ventilatoarelor de tavan în camera copilului dumneavoastră nu este doar sigură, ci vă ajută de asemenea de multe probleme.

Mulți oameni planifică totul despre camera copiilor lor și uită de un mic detaliu care joacă un rol foarte important. Ei planuiesc lucruri care nu contează pentru copii, cum ar fi culoarea camerei lor, jucăriile și uită să instaleze ventilatoarele de tavan care au multe beneficii pentru copilul tău. Cei mai mulți oameni ar putea fi întrebat, de ce au ventilatoare în camera la copii? În timp ce alții iau în considerare ventilatoarele doar dacă pleacă într-o zonă fierbinte. Cu toate acestea, următoarele sunt o revelație cu privire la motivele pentru care ventilatoarele sunt importanțe și în siguranță în camera copilului dvs. indiferent de locul în care locuiti.

BENEFICII
Reducerea ratei (SIDS) Sudden Infant Death Syndrome). Conform cercetării medicale, ventilatoarele reduc SIDS cu mai mult de 70%, în timp ce fereastra de deschidere o reduce cu 36%. SIDS este cauzată de inhalarea dioxidului de carbon, prin urmare, ventilatorul circulă in aer liber în camera copilului, scăzând posibilitatea ca bebelușul să inhaleze dioxidul de carbon pe care îl expiră. În plus, un ventilator îmbunătățește ventilarea încăperii, care este foarte importantă în reducerea SIDS.
Ventilatoare produce „zgomot alb”, care calmeaza bebelusul si sa adoarma. Zgomotul acționează ca o reamintire a sunetelor constante ale uterului. Mai mult decât atât, acest zgomot împiedică camera să fie prea liniștită și scoate zgomotele din exterior.
Ventilatoarele reduc temperatura în camerele copilului în timpul sezonului fierbinte. Temperatura ridicată cauzează disconfort copilului, ceea ce duce la lipsa de somn.
Spre deosebire de aparatul de aer condiționat care poate provoca afecțiuni cum ar fi eczeme și probleme respiratorii cum ar fi astmul, un ventilator nu usucă aerul, ci crește circulația aerului.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *