Somnul bebelușului: Ce este normal? Informatii mamici

Înțelegerea diagramei pentru bebeluși:
În primul rând, înainte de a vă uita la citirea diagramei și de a rupe lacrimile deoarece copilul dvs. nu face acest lucru, rețineți că toți copiii sunt diferiți și aceasta este doar o îndrumare care vă ajută să vedeți ce fac de obicei bebelușii și pentru a vă ajuta să vă planificați un somn pentru bebeluși programat

În al doilea rând, dacă bebelușul se trezește adesea noaptea și abia dacă se îmbăiește în timpul zilei, ar putea suferi de o problemă medicală. Aceasta ar fi, de obicei, un reflux tactil sau reflux (GORD), sau intoleranță la lapte, de obicei, alergia la proteine ​​din lapte de vacă (CMPA). Acestea vă vor opri copilul de a dormi bine, deoarece el este incomod și în durere. Veți avea nevoie să vă consultați medicul dumneavoastră și să vă adresați unui medic pediatru / gastroenterolog specializat în aceste probleme legate de copil.

Nu vă faceți griji – sunt de fapt mai normale decât credeți și, adesea, medicamentul dat poate schimba lucrurile în jurul valorii foarte repede.

Există o mulțime de forumuri și bloguri care vă pot ajuta să vă liniștiți că nu sunteți singurul copil al cărui copil suferă de una dintre condițiile de mai sus.

În al treilea rând, știu că poate fi foarte dificil atunci când bebelușul nu doarme și poate fi ceva atât de simplu ca în cazul în care dorm și când.

Există doar o fereastră de 15 minute de oportunitate de la bebelușul tău să-ți arate semne obosite, apoi să fii suprasolicitat și rău. Când se întâmplă acest lucru, atunci trebuie să utilizați un „suport de somn” pentru a-ti face copilul să doarmă.

Un „suport de somn” este ceva pe care bebelușul îl are înainte de a merge la culcare, cum ar fi balansarea, ieșirea în caruciorul sau scaunul pentru mașină, un manechin sau hrănirea de a dormi. Dacă o are de fiecare dată când merge la culcare, se va trezi într-o noapte ușoară și va avea nevoie de acea propunere.
Un share poate Ajuta si pe altcineva, share, Multumim

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *